Injectiile ce trateaza impotenta

Statisticile arata ca unul din 10 barbati din intreaga lume este afectat in diferite grade de disfunctii erectile sau impotenta. Studiile confirma faptul ca impotenta nu este o boala, ci mai degraba un efect secundar cauzat de tulburari ale organismului, cum ar fi diabetul, tulburari ale sisitemului nervos, presiune arteriala scazuta, hipertensiune sau alte boli cardiace. Abuzul de substante cum ar fi drogurile sau nicotina (de la fumat) s-a dovedit a fi o alta cauza a aparitiei impotentei, dar in cele mai multe cazuri disfunctiile erectile sunt rezultatul direct al inaintarii in varsta. Cincizeci la suta dintre barbatii cu varste intre 40 si 70 de ani au sezizat faptul ca au probleme in a avea o erectie. Pe langa anormalitatile de la nivelul functiilor corpului, impotenta poate aparea si din cauza unei stari mentale instabile. Cei care sufera de depresie, anxietate si stres sunt mult mai predispusi sa se confrunte cu disfunctii erectile ca efect secundar.

La ora actuala, doctorii au diferite metode de a trata in mod eficient impotenta, printre acestea fiind luarea de medicamente pentru impotenta sau supunerea la operatie. Desi aceste tratamente au functionat in 80% dintre cazuri, este important sa consultati doctorul inainte de a le achizitiona.

O forma de tratament pentru impotenta care garanteaza succesul este efectuarea unor injectii in penis.


Injectia

Injectiile ce combat impotenta au fost folosite inca de la inceputul anilor ’90 si de atunci 95% dintre barbatii care au facut aceste injectii au declarat ca au reusit sa aiba si sa mentina o erectie.

Aceste injectii minune utilizeaza un medicament numit papaverin, care de obicei este folosit pentru a dilata celulele sanguine ale pacientilor in timpul operatiilor. Cineva, probabil un geniu, s-a decis atunci sa incerce sa injecteze acest medicament in penis si spre mirarea lui a observat ca este capabil sa cauzeze o erectie. Papaverinul dilata si relaxeaza vasele de sange din penis, lucru ce permite sangelui sa curga.

In zilele noastre, injectiile pentru impotenta care sunt facute pacientilor sunt un amestec de papaverin, prostaglandin si fentolamina, care maresc ratele de succes al procedurii cu 50 sau 60%.

Procedura

Injectiile pentru impotenta sunt administrate de doctori avizati. Acesti medici determina doza pe care o veti primi, aceasta depinzand de starea dumneavoastra de sanatate. Daca considerati ca inima poate suporta iuresul de sange, doctorul poate ajusta doza, influentand astfel durata erectiei. De obicei, aceasta dureaza de la 60 la 90 de minute.

Injectiile pentru impotenta nu provoaca durere. Sunt utilizate seringi foarte fine care sunt similare celor folosite de diabetici pentru a-si administra insulina. Dupa injectie, asteptati-va ca rezultatele sa se manifeste in 10-15 minute.

Cu toate acestea, expertii medicali recomanda ca aceste injectii sa nu fie facute mai mult de trei ori pe saptamana. Mai mult, cei care sufera de boli legate de sange, cum ar fi leucemie, anemie, mieloma multipla sau cancer la nivelul maduvei spinarii ar trebui sa evite astfel de injectii.

Un efect secundar reportat al acestei proceduri este priapismul, care este o erectie lunga si dureroasa. Trebuie sa luati in calcul ca aceasta situatie este oarecum neobisnuita.